Ervaringen

Els is direct en eerlijk, waardoor je altijd weet wat je aan haar hebt. Ze houdt je een spiegel voor en gaat daarin net een stap verder dan veel andere mensen durven. Dat maakt dat je samen snel tot de kern komt en daarmee ook tot groei. Els blijft tot het eind ontzettend betrokken. Ik vond haar begeleiding erg waardevol omdat zij mij met een eindeloos geduld belangrijke levenslessen heeft geleerd!

Anne Ruth van der GeerOud-cliƫnt

Els van Dijk. Ik kan haar naam niet zeggen zonder een ondertoon van sympathie en bewondering. Begrijp me niet verkeerd: ik ben geen zweverig, hypersociaal type. Gewoon nuchter, misschien wel een beetje zoals Els zelf. Toch is er in mij een groot gevoel van respect voor deze vrouw. Soms vraag ik me zelfs af: wie was Evert geweest zonder Els? Op de CHE kreeg ik drie jaar lang intensief les van haar op het gebied van psychologie, agogiek en massacommunicatie. Al die lessen; ze hebben me gevormd. En geholpen, tot op de dag van vandaag. De mens verdwijnt, maar de dankbaarheid blijft.

Evert BartenUitgeverij De Banier

Ik wil Els graag bedanken voor de liefde waarmee ze haar werk vervult. Het was een eer om haar mee te mogen maken en ik ga haar manier van lesgeven missen. Ook de persoonlijke gesprekken met haar hebben mij heel erg geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat zal ik mijn leven lang niet vergeten.

Simone Brandwachtoud-student

Meer weten? Neem contact op met Els van Dijk.